menu 070 311 87 87

Meer informatie

Ben je leerkracht en wil jij de sfeer proeven op verschillende scholen mét een vast contract? Dan ben je bij de Invalpool van SCOH op de juiste plek.
 

De Stichting Christelijk Onderwijs Haaglanden heeft 38 scholen verspreid over Den Haag, van regulier tot speciaal onderwijs. Voor elke leraar wat wils!

Afwisselend werk

Het werken in de SCOH Invalpool is de perfecte kans om je te ontwikkelen. Je doet binnen korte tijd veel ervaring op, op verschillende scholen. Zo weet je snel wat bij je past en wat je nog kunt leren. De scholen van SCOH zijn opgedeeld in vijf clusters: vier clusters basisonderwijs en één cluster sbo so. Je werkt als invalleerkracht voor één cluster en wordt zoveel als mogelijk ingezet voor langdurige vervanging.

Belangrijk is dat je beschikt over een PABO-diploma en minimaal 3 dagen per week beschikbaar bent.

Vast salaris & €200 extra

Je komt gewoon bij SCOH in dienst en wordt onderdeel van een groot kennisnetwerk. De Invalpool betekent dan ook afwisselend werk, met de zekerheid van een vast salaris. En dankzij de flexibiliteit, heb je ook nog genoeg tijd voor ontspanning. Bovendien ontvang je als medewerker van de SCOH Invalpool € 200,- per maand (op fulltime basis) als extra toelage.

Begeleiding

Het motto van SCOH is: “We doen het samen!” In onze Invalpool werk je samen, ontdek je samen en los je samen vragen op waar je tegenaan loopt. Je komt samen met de andere leerkrachten van de Invalpool in een bovenschools team. Je team komt regelmatig bij elkaar, zodat je veel van elkaar kunt leren. Daarnaast heb je binnen SCOH een vaste coördinator. Hij of zij begeleidt jou en is beschikbaar voor al je vragen.

Doorgroeimogelijkheden

School is per definitie een plek om te leren. Ook door het personeel. SCOH wil medewerkers de ruimte geven zich te ontwikkelen in hun vak. Vanuit het eigen Kenniscentrum biedt SCOH dan ook verschillende inspirerende trainingen aan. Ook kun je, als jij en SCOH bij elkaar passen, vanuit de Invalpool makkelijker doorstromen naar een leerkrachtfunctie op één van de scholen.

Kortom, bij de SCOH Invalpool kun je groeien!

Geïnteresseerd? Meld je hier aan.